Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jest to gładki krem z zielonego i słodkiego groszku. Idealny na zimowe obiady. Jako dodatek do niego idealne pasują grzanki lub prażony słonecznik.
Soczyste i aromatyczne kotlety mielone z dodatkiem szczypiorku pieczone we fr...
Odsłon: 101
Polecam proste, szybkie i pożywne danie - jajka w sosie koperkowym. Smaczny s...
Odsłon: 832
Baza do zup jest sporym ułatwieniem podczas gotowania różnych potraw. Przydaj...
Odsłon: 68
Soczyste i aromatyczne kotlety mielone z dodatkiem szczypiorku pieczone we fr...
Odsłon: 101
Polecam proste, szybkie i pożywne danie - jajka w sosie koperkowym. Smaczny s...
Odsłon: 832
Baza do zup jest sporym ułatwieniem podczas gotowania różnych potraw. Przydaj...
Odsłon: 68
Składniki
Bulion zagotować. Cebulkę obrać, pokroić w drobną kostkę i podsmażyć na maśle. Czosnek zmiażdzyć i drobno posiekać. Dodać do cebuli, a następnie przełożyć do zupy. Groszek ugotować w bulionie około 6 minut i zblendować z dodatkiem śmietanki 30%. Doprawić do smaku solą i pieprzem białym. Na koniec udekorować słonecznikiem lub grzankami. Posypać koperkiem. Smacznego;)!!!