Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jest to gładki krem z zielonego i słodkiego groszku. Idealny na zimowe obiady. Jako dodatek do niego idealne pasują grzanki lub prażony słonecznik.
smaczny pieczony kurczak w nowej odsłonie.
Odsłon: 109
Łatwe w przygotowaniu torciki z musem czekoladowym z białej czekolady. Fajny...
Odsłon: 76
Omlet hiszpański, czyli tortilla de patatas, to tradycyjne danie kuchni hiszp...
Odsłon: 5617
Sernik baskijski to zdecydowanie petarda, a sernik baskijski pistacjowy to po...
Odsłon: 6840
smaczny pieczony kurczak w nowej odsłonie.
Odsłon: 109
Łatwe w przygotowaniu torciki z musem czekoladowym z białej czekolady. Fajny...
Odsłon: 76
Omlet hiszpański, czyli tortilla de patatas, to tradycyjne danie kuchni hiszp...
Odsłon: 5617
Sernik baskijski to zdecydowanie petarda, a sernik baskijski pistacjowy to po...
Odsłon: 6840
Składniki
Bulion zagotować. Cebulkę obrać, pokroić w drobną kostkę i podsmażyć na maśle. Czosnek zmiażdzyć i drobno posiekać. Dodać do cebuli, a następnie przełożyć do zupy. Groszek ugotować w bulionie około 6 minut i zblendować z dodatkiem śmietanki 30%. Doprawić do smaku solą i pieprzem białym. Na koniec udekorować słonecznikiem lub grzankami. Posypać koperkiem. Smacznego;)!!!