Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jest to gładki krem z zielonego i słodkiego groszku. Idealny na zimowe obiady. Jako dodatek do niego idealne pasują grzanki lub prażony słonecznik.
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 277
Przepis dnia
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 1337
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 25235
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 277
Przepis dnia
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 1337
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 25235
Składniki
Bulion zagotować. Cebulkę obrać, pokroić w drobną kostkę i podsmażyć na maśle. Czosnek zmiażdzyć i drobno posiekać. Dodać do cebuli, a następnie przełożyć do zupy. Groszek ugotować w bulionie około 6 minut i zblendować z dodatkiem śmietanki 30%. Doprawić do smaku solą i pieprzem białym. Na koniec udekorować słonecznikiem lub grzankami. Posypać koperkiem. Smacznego;)!!!