Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jest to gładki krem z zielonego i słodkiego groszku. Idealny na zimowe obiady. Jako dodatek do niego idealne pasują grzanki lub prażony słonecznik.
Mleczna kanapka to połączenie ciemnych herbatników o kawowym smaku z delikatn...
Odsłon: 2480
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 128
Wspaniałe, delikatne mini serniczki z borówkami amerykańskimi i bezą. Są łat...
Odsłon: 225
Mleczna kanapka to połączenie ciemnych herbatników o kawowym smaku z delikatn...
Odsłon: 2480
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 128
Wspaniałe, delikatne mini serniczki z borówkami amerykańskimi i bezą. Są łat...
Odsłon: 225
Składniki
Bulion zagotować. Cebulkę obrać, pokroić w drobną kostkę i podsmażyć na maśle. Czosnek zmiażdzyć i drobno posiekać. Dodać do cebuli, a następnie przełożyć do zupy. Groszek ugotować w bulionie około 6 minut i zblendować z dodatkiem śmietanki 30%. Doprawić do smaku solą i pieprzem białym. Na koniec udekorować słonecznikiem lub grzankami. Posypać koperkiem. Smacznego;)!!!