Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Aromatyczny czerwony barszcz bez ulepszaczy smaku
Wersja kiełbasek z papryką i cebulą, którą można przyrządzić albo na patelni,...
Odsłon: 154
Zupa z zielonego groszku tym razem wzbogacona koprem włoskim, który nadaje no...
Odsłon: 303
szybko, smacznie, prosto Ryż jest codziennym posiłkiem Kurdów i oni są mistrz...
Odsłon: 1530
Wersja kiełbasek z papryką i cebulą, którą można przyrządzić albo na patelni,...
Odsłon: 154
Zupa z zielonego groszku tym razem wzbogacona koprem włoskim, który nadaje no...
Odsłon: 303
szybko, smacznie, prosto Ryż jest codziennym posiłkiem Kurdów i oni są mistrz...
Odsłon: 1530
Składniki
W pierwszej kolejności robimy lekki wywar z udek, jeżeli zostaną pływające resztki odcedzamy je. Następnie dodajemy ziemniaki, pietruszkę, oraz starte na średnim ostrzu buraki. Kiedy całość się zagotuje doprawiamy dla kwaśnego smaku takim sokiem jak na zdjęciu obok - mix z ukiszonych buraków i ogórków, dodajemy sporo majeranku oraz soli i pieprzu według uznania. Smacznego :)