Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Aromatyczny, szybki w wykonaniu barszczyk na obiad .
Pomysł w tym dniu zaczerpnąłem ze stron Smakera i potwierdzam, że danie jest...
Odsłon: 790
Kalafior w tym wydaniu polany jest znakomitym, jedwabistym sosem i posypany s...
Odsłon: 3040
Pomysł w tym dniu zaczerpnąłem ze stron Smakera i potwierdzam, że danie jest...
Odsłon: 790
Kalafior w tym wydaniu polany jest znakomitym, jedwabistym sosem i posypany s...
Odsłon: 3040
Składniki
Wykonanie: Z kości i warzyw gotujemy wywar, przecedzamy, dodajemy starty chrzan, czosnek i wędzonkę. Odstawiamy na moment z ognia i zabielamy śmietaną wymieszaną z mąką. Ponownie zagotowujemy, doprawiamy do smaku i podajemy z ugotowanymi jajami.