Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Barszcz czerwony zabielany...barszczem białym - pyszna zupa, warto się przekonać. Polecam.
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 51
Warzywny dodatek do pieczonych mięs lub propozycja jarskiej kolacji. :)
Odsłon: 45
Jarzynowy torcik to kompozycja składająca się z kalafiora, brokuła i marchewk...
Odsłon: 72
Bób z jabłkami i majerankiem to idealny przepis na obiad w upalny, letni dzie...
Odsłon: 37
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 20
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 51
Warzywny dodatek do pieczonych mięs lub propozycja jarskiej kolacji. :)
Odsłon: 45
Jarzynowy torcik to kompozycja składająca się z kalafiora, brokuła i marchewk...
Odsłon: 72
Bób z jabłkami i majerankiem to idealny przepis na obiad w upalny, letni dzie...
Odsłon: 37
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 20
Składniki
Rosół zagotować,wrzucić pokrojone ziemniaki. Gotować.Przed wrzuceniem ziemniaków wyjąć wszystkie warzywa z rosołu.
Podczas gotowania rosołu z ziemniakami , dodać pokrojone w plastry lub starte na grubej tarce buraki. Dalej gotować.
Kiedy ziemniaki będą prawie miękkie dodać rozrobiony w wodzie biały barszcz i wlać do zupy. Pogotować ok. 5 minut i doprawić do smaku solą, pieprzem. Kto lubi może dodać majeranek, koperek i maggi. SMACZNEGO!