Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie jest to barszcz ukraiński ani żaden inny. Jest to mój przepis i pod nic go nie podpinam. Jest bardzo smaczny.
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 7003
Przepis dnia
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 30544
Przepis dnia
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 29268
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 7003
Przepis dnia
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 30544
Przepis dnia
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 29268
Składniki
Do garnka: mięso, kość, ziemianki w kostkę, buraczki, przyprawy, kostka rosołowa. Całość gotujemy ok godziny na wolnym ogniu.
Następnie wyciągamy mięso i wsypujemy barszcz instant. Gotujemy jeszcze ok 10 min.
Zabielamy i czekamy aż się zagotuje. Oczywiście sprawdzamy, czy ziemniaczki są miękkie i czy nie trzeba sprawić po swojemu. Zupy się nie da ugotować z kartki, każdy ma swój smak. Każdy doprawia tak jak lubi.