Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie jest to barszcz ukraiński ani żaden inny. Jest to mój przepis i pod nic go nie podpinam. Jest bardzo smaczny.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8025
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 356
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3514
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 633
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8025
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 356
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3514
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 633
Składniki
Do garnka: mięso, kość, ziemianki w kostkę, buraczki, przyprawy, kostka rosołowa. Całość gotujemy ok godziny na wolnym ogniu.
Następnie wyciągamy mięso i wsypujemy barszcz instant. Gotujemy jeszcze ok 10 min.
Zabielamy i czekamy aż się zagotuje. Oczywiście sprawdzamy, czy ziemniaczki są miękkie i czy nie trzeba sprawić po swojemu. Zupy się nie da ugotować z kartki, każdy ma swój smak. Każdy doprawia tak jak lubi.