Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie jest to barszcz ukraiński ani żaden inny. Jest to mój przepis i pod nic go nie podpinam. Jest bardzo smaczny.
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1287
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 783
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1413
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1287
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 783
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1413
Składniki
Do garnka: mięso, kość, ziemianki w kostkę, buraczki, przyprawy, kostka rosołowa. Całość gotujemy ok godziny na wolnym ogniu.
Następnie wyciągamy mięso i wsypujemy barszcz instant. Gotujemy jeszcze ok 10 min.
Zabielamy i czekamy aż się zagotuje. Oczywiście sprawdzamy, czy ziemniaczki są miękkie i czy nie trzeba sprawić po swojemu. Zupy się nie da ugotować z kartki, każdy ma swój smak. Każdy doprawia tak jak lubi.