Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie jest to barszcz ukraiński ani żaden inny. Jest to mój przepis i pod nic go nie podpinam. Jest bardzo smaczny.
Rozpływające się w ustach kremowe bakłażany. Odpowiednio przygotowane nie zas...
Odsłon: 287
Połączenie luksusu i smaku za niewielką cenę. Znacie i na pewno kochacie. Al...
Odsłon: 1408
Po upieczeniu skrzydełek zostało nam sosiku na dnie blachy, którego użyliśmy...
Odsłon: 310
Klasyka kilku europejskich kuchni, bo polskiej i ukraińskiej. Są bardzo smacz...
Odsłon: 1040
Rozpływające się w ustach kremowe bakłażany. Odpowiednio przygotowane nie zas...
Odsłon: 287
Połączenie luksusu i smaku za niewielką cenę. Znacie i na pewno kochacie. Al...
Odsłon: 1408
Po upieczeniu skrzydełek zostało nam sosiku na dnie blachy, którego użyliśmy...
Odsłon: 310
Klasyka kilku europejskich kuchni, bo polskiej i ukraińskiej. Są bardzo smacz...
Odsłon: 1040
Składniki
Do garnka: mięso, kość, ziemianki w kostkę, buraczki, przyprawy, kostka rosołowa. Całość gotujemy ok godziny na wolnym ogniu.
Następnie wyciągamy mięso i wsypujemy barszcz instant. Gotujemy jeszcze ok 10 min.
Zabielamy i czekamy aż się zagotuje. Oczywiście sprawdzamy, czy ziemniaczki są miękkie i czy nie trzeba sprawić po swojemu. Zupy się nie da ugotować z kartki, każdy ma swój smak. Każdy doprawia tak jak lubi.