Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Letni galaretkowiec Lastryko to niezwykle efektowny deser, który nie tylko pr...
Odsłon: 1392
Cukinia z mięsem mielonym to uniwersalna baza do wielu dań. Możesz zaserwować...
Odsłon: 1296
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 306
Letni galaretkowiec Lastryko to niezwykle efektowny deser, który nie tylko pr...
Odsłon: 1392
Cukinia z mięsem mielonym to uniwersalna baza do wielu dań. Możesz zaserwować...
Odsłon: 1296
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 306
Składniki
Wykonanie: Barszcz przelać do garnka, wrzucić cynamon, morele (część pokroić), starty czosnek i podgrzewać lecz nie zagotować. Po chwili wyjąć cynamon, doprawić sokiem z cytryny i podawać z tradycyjnymi dodatkami np.: uszkami, pasztecikami, fasolą.