Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
zupa, którą mogę jeśc na okrągło
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1289
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 787
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1416
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1289
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 787
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1416
Składniki
Buraki obrac i pokroic na kawałki, zalac 3 litrami wody i gotowac. Ziemniaki, selera, pietruszkę i marchewkę pokroic w kostkę, wrzucic do gotujących się buraków. Po chwili dodac czosnek i gotowac do mementu kiedy warzywa będą miękkie. Pod koniec gotowania wrzucic ogórki pokrojone na plasterki, pogotowac ok. 10 minut. Po tym czasie zupę zaprawic śmietaną, doprawic do smaku. Podawac z koprem i jajkiem.