Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
zupa, którą mogę jeśc na okrągło
Bób jest u nas bardzo lubiany, więc kiedy nadchodzi pora korzystamy z niego,...
Odsłon: 41
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 53
Warzywny dodatek do pieczonych mięs lub propozycja jarskiej kolacji. :)
Odsłon: 45
Jarzynowy torcik to kompozycja składająca się z kalafiora, brokuła i marchewk...
Odsłon: 73
Bób z jabłkami i majerankiem to idealny przepis na obiad w upalny, letni dzie...
Odsłon: 37
Bób jest u nas bardzo lubiany, więc kiedy nadchodzi pora korzystamy z niego,...
Odsłon: 41
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 53
Warzywny dodatek do pieczonych mięs lub propozycja jarskiej kolacji. :)
Odsłon: 45
Jarzynowy torcik to kompozycja składająca się z kalafiora, brokuła i marchewk...
Odsłon: 73
Bób z jabłkami i majerankiem to idealny przepis na obiad w upalny, letni dzie...
Odsłon: 37
Składniki
Buraki obrac i pokroic na kawałki, zalac 3 litrami wody i gotowac. Ziemniaki, selera, pietruszkę i marchewkę pokroic w kostkę, wrzucic do gotujących się buraków. Po chwili dodac czosnek i gotowac do mementu kiedy warzywa będą miękkie. Pod koniec gotowania wrzucic ogórki pokrojone na plasterki, pogotowac ok. 10 minut. Po tym czasie zupę zaprawic śmietaną, doprawic do smaku. Podawac z koprem i jajkiem.