Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czy możliwe jest przygotowanie ciasta czekoladowego w 5 minut? Oczywiście, że...
Odsłon: 21376
Ciasto Delicjusz to ciasto składające się z dwóch rodzajów ciasta biszkoptowe...
Odsłon: 9551
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 2097
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 4099
Pyszne, puszyste i delikatne ciasto jogurtowe z owocami. Idealne w sezonie ow...
Odsłon: 727
Pomysł na smaczne bezmięsne kanapki.
Odsłon: 368
Czy możliwe jest przygotowanie ciasta czekoladowego w 5 minut? Oczywiście, że...
Odsłon: 21376
Ciasto Delicjusz to ciasto składające się z dwóch rodzajów ciasta biszkoptowe...
Odsłon: 9551
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 2097
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 4099
Pyszne, puszyste i delikatne ciasto jogurtowe z owocami. Idealne w sezonie ow...
Odsłon: 727
Pomysł na smaczne bezmięsne kanapki.
Odsłon: 368
Składniki
Wrzuciłam warzywa i pozostałości z filetowania ryb do garnka i zagotowałam. Na później zostawiłam jeden ząbek czosnku i koperek. i skórkę z cytryny. Po 15 minutach dodałam pokrojony filet. W sumie po trzydziestu minutach od zagotowania wody można kończyć zupę. Wyłowiłam z niej warzywa, zielonego pora wyrzuciłam, marchew odłożyłam, a łebki i kręgosłupy obrałam z mięsa. Wyłowiłam pozostałe białe warzywa oprócz ziemniaków i zmalaksowałam je. Do nich dodałam śmietanę w ten sposób ja hartując. Wyjęłam tez filet ryby, obrałam go ze wszystkich ości i w kawałkach dodałam do zupy wraz ze zmiksowanymi warzywami, i kawałeczkami mięsa z łebków- policzki są przepyszne. Zupę zagotowałam na 5 minut, dodałam przeciśnięty czosnek, posoliłam, popieprzyłam, jeszcze starłam odrobinę skórki ze sparzonej cytryny.
Po wyłączeniu ognia dodałam posiekany koperek. Marchewkę pokroiłam i dodałam do zupy. Jest to przepis inspirowany zupą z knajpki Boston Port. Smacznego :)