Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zupa awaryjna, gdy nie mam czasu na gotowanie. Smaczna i lubiana przez rodzinę, sycąca a lekka
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19340
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13079
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1735
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232194
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19340
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13079
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1735
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232194
Składniki
Zagotować kminek z liściem, zielem oraz kostka rosołową. Słoninę pokroić na malutkie kosteczki, wytopić, dodać mąkę, zrobić zasmażkę, Zasmażkę wrzucić do gotującej wody mieszając ruzgą, żeby nie zrobiły się grudki, zagotować. dodać posiekaną natkę pietruszki, doprawić pieprzem, solą. Podawać z chlebem.