Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zupa awaryjna, gdy nie mam czasu na gotowanie. Smaczna i lubiana przez rodzinę, sycąca a lekka
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 227
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 91
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 26
Wyborne pierogi z cieniusieńkim i delikatnym ciastem pierogowym. Proporcje na...
Odsłon: 26
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 227
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 91
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 26
Wyborne pierogi z cieniusieńkim i delikatnym ciastem pierogowym. Proporcje na...
Odsłon: 26
Składniki
Zagotować kminek z liściem, zielem oraz kostka rosołową. Słoninę pokroić na malutkie kosteczki, wytopić, dodać mąkę, zrobić zasmażkę, Zasmażkę wrzucić do gotującej wody mieszając ruzgą, żeby nie zrobiły się grudki, zagotować. dodać posiekaną natkę pietruszki, doprawić pieprzem, solą. Podawać z chlebem.