Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
taką zupę koperkową zrobimy w 20 minut; więc jest idealna kiedy nie ma czasu bądź ochoty, a trzeba zrobić obiad. Oczywiście zupę można ugotować na skrzydełkach czy innym mięsie ale wtedy już potrwa to trochę dużej. ( na zdjęciu z łyżką śmietany, można też dodać pół kostki serka topionego jak ktoś lubi)
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1244
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 570
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1347
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1244
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 570
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1347
Składniki
do garnka wkładamy masło; roztapiamy. Następnie dodajemy pokrojony koperek i cebulę i to wszystko należy chwilę poddusić. Dolewamy wodę; zagotowujemy.
W miseczce przygotowujemy lane kluski. Jajko roztrzepujemy i dodajemy mąkę oraz szczyptę soli. Kiedy zupa się gotuje wlewamy cienkim strumieniem ciasto. Chwilę gotujemy i doprawiamy zupę solą, pieprzem i gotowe!