Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
taką zupę koperkową zrobimy w 20 minut; więc jest idealna kiedy nie ma czasu bądź ochoty, a trzeba zrobić obiad. Oczywiście zupę można ugotować na skrzydełkach czy innym mięsie ale wtedy już potrwa to trochę dużej. ( na zdjęciu z łyżką śmietany, można też dodać pół kostki serka topionego jak ktoś lubi)
Idealna na różne okazje.
Odsłon: 20324
Moja dzisiejsza ciap kapusta jest przygotowana do zagęszczonego sosu z pieczo...
Odsłon: 58
Dzisiaj coś sprawdzonego gdyż kuchnia indyjska jest smaczna i lubiana
Odsłon: 240
Ta wersja makaronu, to jest trochę cięższa niż poprzednia, ale jeśli chodzi o...
Odsłon: 273
W kuchni zawsze odnajdujemy wyjątkową harmonię smaków, a przygotowanie proste...
Odsłon: 196
Idealna na różne okazje.
Odsłon: 20324
Moja dzisiejsza ciap kapusta jest przygotowana do zagęszczonego sosu z pieczo...
Odsłon: 58
Dzisiaj coś sprawdzonego gdyż kuchnia indyjska jest smaczna i lubiana
Odsłon: 240
Ta wersja makaronu, to jest trochę cięższa niż poprzednia, ale jeśli chodzi o...
Odsłon: 273
W kuchni zawsze odnajdujemy wyjątkową harmonię smaków, a przygotowanie proste...
Odsłon: 196
Składniki
do garnka wkładamy masło; roztapiamy. Następnie dodajemy pokrojony koperek i cebulę i to wszystko należy chwilę poddusić. Dolewamy wodę; zagotowujemy.
W miseczce przygotowujemy lane kluski. Jajko roztrzepujemy i dodajemy mąkę oraz szczyptę soli. Kiedy zupa się gotuje wlewamy cienkim strumieniem ciasto. Chwilę gotujemy i doprawiamy zupę solą, pieprzem i gotowe!