Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
taką zupę koperkową zrobimy w 20 minut; więc jest idealna kiedy nie ma czasu bądź ochoty, a trzeba zrobić obiad. Oczywiście zupę można ugotować na skrzydełkach czy innym mięsie ale wtedy już potrwa to trochę dużej. ( na zdjęciu z łyżką śmietany, można też dodać pół kostki serka topionego jak ktoś lubi)
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1574
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 911
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1574
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 911
Składniki
do garnka wkładamy masło; roztapiamy. Następnie dodajemy pokrojony koperek i cebulę i to wszystko należy chwilę poddusić. Dolewamy wodę; zagotowujemy.
W miseczce przygotowujemy lane kluski. Jajko roztrzepujemy i dodajemy mąkę oraz szczyptę soli. Kiedy zupa się gotuje wlewamy cienkim strumieniem ciasto. Chwilę gotujemy i doprawiamy zupę solą, pieprzem i gotowe!