Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdrowa, pożywna i na każdą okazję zupa, którą można serwować nie tylko na obiad.
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 15812
Przepis dnia
Kremowy sernik rabarbarowy na kruchym spodzie to idealny dodatek do kawy w cz...
Odsłon: 4786
Nauczyłam się ją robić podczas pobytu w Górnej Bawarii w okolicach Monachium....
Odsłon: 501
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 15812
Przepis dnia
Kremowy sernik rabarbarowy na kruchym spodzie to idealny dodatek do kawy w cz...
Odsłon: 4786
Nauczyłam się ją robić podczas pobytu w Górnej Bawarii w okolicach Monachium....
Odsłon: 501
Składniki
Do przygotowanej odpowiedniej wielkości miski wkładamy, mięso mielone, wszystkie przyprawy, zioła, jajko, odciśniętą kajzerkę. Dobrze wyrabiamy i doprawiamy. Następnie formujemy małe kulki i wkładamy do gorącej zupy. Gotujemy 10 minut na małym ogniu. Zupę przygotowujemy z postu: https://smaker.pl/przepisy-zupy/przepis-flaczki-z-boczniakow-przepis-babci,1998798,wmk.html Podajemy pulpeciki razem z gorącą zupą.