Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdrowa, pożywna i na każdą okazję zupa, którą można serwować nie tylko na obiad.
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 400
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 94
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 261
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 309
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 400
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 94
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 261
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 309
Składniki
Do przygotowanej odpowiedniej wielkości miski wkładamy, mięso mielone, wszystkie przyprawy, zioła, jajko, odciśniętą kajzerkę. Dobrze wyrabiamy i doprawiamy. Następnie formujemy małe kulki i wkładamy do gorącej zupy. Gotujemy 10 minut na małym ogniu. Zupę przygotowujemy z postu: https://smaker.pl/przepisy-zupy/przepis-flaczki-z-boczniakow-przepis-babci,1998798,wmk.html Podajemy pulpeciki razem z gorącą zupą.