Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdrowa, pożywna i na każdą okazję zupa, którą można serwować nie tylko na obiad.
Burrito to pyszna propozycja na obiad lub ciepłą kolację. Idealna, kiedy brak...
Odsłon: 95
Czebureki-chrupiące i rumiane pierogi z soczystym mięsnym farszem. Danie z k...
Odsłon: 9026
Fantastyczna rybka, przy której pracy jest niewiele, a efekt smakowy jest bar...
Odsłon: 112
Burrito to pyszna propozycja na obiad lub ciepłą kolację. Idealna, kiedy brak...
Odsłon: 95
Czebureki-chrupiące i rumiane pierogi z soczystym mięsnym farszem. Danie z k...
Odsłon: 9026
Fantastyczna rybka, przy której pracy jest niewiele, a efekt smakowy jest bar...
Odsłon: 112
Składniki
Do przygotowanej odpowiedniej wielkości miski wkładamy, mięso mielone, wszystkie przyprawy, zioła, jajko, odciśniętą kajzerkę. Dobrze wyrabiamy i doprawiamy. Następnie formujemy małe kulki i wkładamy do gorącej zupy. Gotujemy 10 minut na małym ogniu. Zupę przygotowujemy z postu: https://smaker.pl/przepisy-zupy/przepis-flaczki-z-boczniakow-przepis-babci,1998798,wmk.html Podajemy pulpeciki razem z gorącą zupą.