Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś obiad wcześniej ponieważ mam wywiadówkę, więc trzeba zjeść i się ogarnąć ????.
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 845
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 414
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 15223
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1864
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 845
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 414
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 15223
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1864
Składniki
Do garnka wlać 2 litry wody dodać umyte porcje rosołowe z gęsi ( mam swoje ) oraz marchew pokrojoną dowolnie, gotować do miękkości mięsa.
Następnie dodać ziemniaki pokrojone w kostkę, doprawić do smaku ulubioną przyprawą w formie jarzynki lub solą i gotować do miękkości ziemniaków.
Jak już ziemniaki są miękkie dodać małe koszyczki brokuła, ziela angielskie oraz liść laurowy i gotować na wolnym ogniu do miękkości brokuła.
Gdy brokuł jest już wystarczająco miękki dodać śmietanę rozprowadzoną z wywarem od zupy.
Na koniec dodać natkę pietruszki i zagotować.
Powiem wam że zupka wyszła pyszna na tej gęsi.