Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 228
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 96
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 27
Wyborne pierogi z cieniusieńkim i delikatnym ciastem pierogowym. Proporcje na...
Odsłon: 27
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 228
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 96
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 27
Wyborne pierogi z cieniusieńkim i delikatnym ciastem pierogowym. Proporcje na...
Odsłon: 27
Składniki
Cebulę obrać opalić na kuchence gazowej lub w piekarniku. Seler, pietruszkę, marchew obrać i pokroić na mniejsze części. Czosnek obrać.<br /><br /> <br /><br /> W garnku ułożyć wszystkie warzywa oraz przyprawy. Wlać 2 litry wody. Zagotować i gotować na najmniejszym ogniu przez ok. 2 godzin do miękkości warzyw.<br /><br /> <br /><br /> Gotowy bulion odcedzić i gotowe. :) Bulion można wykorzystać od razu, zamrozić lub przechowywać w lodówce przez ok. 2 tygodniu w wyparzonych słoikach.