Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ogólnie wiadomo, że farsz do ruskich pierogów to ziemniaki i biały ser. Tym r...
Odsłon: 362
Jeśli szukasz pomysłu na wyjątkowy, domowy obiad, który zachwyci zarówno wygl...
Odsłon: 499
Zapiekanka z łososiem i serkiem wiejskim to prosty pomysł na szybki i odżywcz...
Odsłon: 131
Omlet z warzywami i serkiem wiejskim
Odsłon: 603
Szukasz pomysłu na wyjątkowy, a jednocześnie prosty w przygotowaniu obiad? Ud...
Odsłon: 1050
Ogólnie wiadomo, że farsz do ruskich pierogów to ziemniaki i biały ser. Tym r...
Odsłon: 362
Jeśli szukasz pomysłu na wyjątkowy, domowy obiad, który zachwyci zarówno wygl...
Odsłon: 499
Zapiekanka z łososiem i serkiem wiejskim to prosty pomysł na szybki i odżywcz...
Odsłon: 131
Omlet z warzywami i serkiem wiejskim
Odsłon: 603
Szukasz pomysłu na wyjątkowy, a jednocześnie prosty w przygotowaniu obiad? Ud...
Odsłon: 1050
Składniki
Cebulę obrać opalić na kuchence gazowej lub w piekarniku. Seler, pietruszkę, marchew obrać i pokroić na mniejsze części. Czosnek obrać.<br /><br /> <br /><br /> W garnku ułożyć wszystkie warzywa oraz przyprawy. Wlać 2 litry wody. Zagotować i gotować na najmniejszym ogniu przez ok. 2 godzin do miękkości warzyw.<br /><br /> <br /><br /> Gotowy bulion odcedzić i gotowe. :) Bulion można wykorzystać od razu, zamrozić lub przechowywać w lodówce przez ok. 2 tygodniu w wyparzonych słoikach.