Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bulion wołowy(mięsno-warzywny),baza pod nasze zupy.
Prosta sałatka z rzodkiewki, ogórka i sałaty strzępiastej polana sosem majone...
Odsłon: 102
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 16
Bowl to świetne rozwiązanie na proste, szybkie i pożywne posiłki, które możem...
Odsłon: 61
Prosta sałatka z rzodkiewki, ogórka i sałaty strzępiastej polana sosem majone...
Odsłon: 102
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 16
Bowl to świetne rozwiązanie na proste, szybkie i pożywne posiłki, które możem...
Odsłon: 61
Składniki
Do zimnej wody wrzucić opłukane mięso, doprowadzić do wrzenia ,następnie zimniejszy ogień na mały i gotować przez 1 godzinę w międzyczasie zbierać szumowiny drobnym sitkiem. Po godzinie dodać naszą włoszczyznę i pozostałe przyprawy, posolić i gotować dalej na średnim ogniu przez 45 minut. W sumie warzywa mają być miękkie. Taki wywar przecedzamy przez gęste sito i wykorzystujemy do naszych zup. Mięso też możemy wykorzystać według naszych potrzeb. Smacznego!