Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bulion wołowy(mięsno-warzywny),baza pod nasze zupy.
Proponujemy dzisiaj wiejskie pierogi naszej babci Zosi. Prosty farsz z mięsa...
Odsłon: 184
Kurczak w sosie serowo śmietankowym to fajna i prosta propozycja na obiad dl...
Odsłon: 7902
Lekko słodkawa, w sam raz dla dzieci, taka jaką gotowała mama, na wywarze z d...
Odsłon: 2913
Proponujemy dzisiaj wiejskie pierogi naszej babci Zosi. Prosty farsz z mięsa...
Odsłon: 184
Kurczak w sosie serowo śmietankowym to fajna i prosta propozycja na obiad dl...
Odsłon: 7902
Lekko słodkawa, w sam raz dla dzieci, taka jaką gotowała mama, na wywarze z d...
Odsłon: 2913
Składniki
Do zimnej wody wrzucić opłukane mięso, doprowadzić do wrzenia ,następnie zimniejszy ogień na mały i gotować przez 1 godzinę w międzyczasie zbierać szumowiny drobnym sitkiem. Po godzinie dodać naszą włoszczyznę i pozostałe przyprawy, posolić i gotować dalej na średnim ogniu przez 45 minut. W sumie warzywa mają być miękkie. Taki wywar przecedzamy przez gęste sito i wykorzystujemy do naszych zup. Mięso też możemy wykorzystać według naszych potrzeb. Smacznego!