Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bulion wołowy(mięsno-warzywny),baza pod nasze zupy.
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z makaronem penne, brokułami i kur...
Odsłon: 37407
Nie ma co ukrywać. To nie jest dietetyczne danie. :D Jest mega kaloryczne ale...
Odsłon: 56
Bób jest u nas bardzo lubiany, więc kiedy nadchodzi pora korzystamy z niego,...
Odsłon: 131
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 118
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z makaronem penne, brokułami i kur...
Odsłon: 37407
Nie ma co ukrywać. To nie jest dietetyczne danie. :D Jest mega kaloryczne ale...
Odsłon: 56
Bób jest u nas bardzo lubiany, więc kiedy nadchodzi pora korzystamy z niego,...
Odsłon: 131
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 118
Składniki
Do zimnej wody wrzucić opłukane mięso, doprowadzić do wrzenia ,następnie zimniejszy ogień na mały i gotować przez 1 godzinę w międzyczasie zbierać szumowiny drobnym sitkiem. Po godzinie dodać naszą włoszczyznę i pozostałe przyprawy, posolić i gotować dalej na średnim ogniu przez 45 minut. W sumie warzywa mają być miękkie. Taki wywar przecedzamy przez gęste sito i wykorzystujemy do naszych zup. Mięso też możemy wykorzystać według naszych potrzeb. Smacznego!