Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2745
Dzisiaj kruche, mięciutkie i aromatyczne mięsko jakim jest karkówka (plastry)...
Odsłon: 1270
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 727
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 76
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2745
Dzisiaj kruche, mięciutkie i aromatyczne mięsko jakim jest karkówka (plastry)...
Odsłon: 1270
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 727
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 76
Składniki
wykonanie:Do garnka wlać 3 litry wody,dodać kości schabowe i gotować do miękkości mięsa, następnie dodać pokrojone w kostkę ziemniaki, liść laurowy i ziele angielskie,doprawić do smaku przyprawą,wkroić por,gotować do miękkości ziemniaków, następnie dodać buraczki i odrazu fasolę, zagotować.Śmietanę rozrobić z wywarem z zupy,zalać zupę,zagotować.Na sam koniec wkroić drobno pokrojoną natkę pietruszki.