Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gęsta, kremowa i sycąca. Miło rozgrzewa.
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34885
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 16187
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34885
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 16187
Składniki
Ziemniaki i marchewkę pokrój w kostkę, ugotuj w bulionie do miękkości. Cebule pokrój i podsmaż na oliwie. Dodaj do ziemniaków i marchewki i gotuj razem przez chwilę (ok. 10 min). Dopraw do smaku.
Zupę zmiksuj na gładki krem. Dodaj pokrojony na małe kawałki serek topiony i ponownie wstaw na gaz, gotuj aż do rozpuszczenia serka.