Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gęsta, kremowa i sycąca. Miło rozgrzewa.
Szarlotka to bezsprzecznie królowa jesiennych deserów. Ale czy można się nią...
Odsłon: 27378
Polecam, pychota.
Odsłon: 268
Włoski przepis a smaki bardzo podobne.
Odsłon: 133
Szarlotka to bezsprzecznie królowa jesiennych deserów. Ale czy można się nią...
Odsłon: 27378
Polecam, pychota.
Odsłon: 268
Włoski przepis a smaki bardzo podobne.
Odsłon: 133
Składniki
Ziemniaki i marchewkę pokrój w kostkę, ugotuj w bulionie do miękkości. Cebule pokrój i podsmaż na oliwie. Dodaj do ziemniaków i marchewki i gotuj razem przez chwilę (ok. 10 min). Dopraw do smaku.
Zupę zmiksuj na gładki krem. Dodaj pokrojony na małe kawałki serek topiony i ponownie wstaw na gaz, gotuj aż do rozpuszczenia serka.