Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosta i smaczna zupa, szybka w przygotowaniu. Można używać dowolnych warzyw i mięsa, akurat to co mamy pod ręką. Najważniejszy jest sam bulion.
Zapiekany ser camembert w cieście chlebowym. Najlepiej jeść zaraz po wyjęciu...
Odsłon: 209
Każdy, kto chociaż raz spróbuje tego ciasta, z pewnością będzie chciał do nie...
Odsłon: 577
Zapiekany ser camembert w cieście chlebowym. Najlepiej jeść zaraz po wyjęciu...
Odsłon: 209
Każdy, kto chociaż raz spróbuje tego ciasta, z pewnością będzie chciał do nie...
Odsłon: 577
Składniki
Składniki bulionu gotujemy razem w garnku przez 10 minut, na średnim ogniu.
W międzyczasie gotujemy makaron wg przepisu na opakowaniu. Odcedzamy i odstawiamy na bok.
Z bulionu wyciągamy cedzakiem imbir i czosnek, dodajemy grzybki i gotujemy 5 minut. Następnie do garnka dodajemy ćwiartki kapusty bok choy i gotujemy przez minutę.
W miskach lub głębokich talerzach układamy makaron, zalewamy bulionem z grzybami i kapustą. Dodajemy mięso i dymkę. Gotowe!