Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosta i smaczna zupa, szybka w przygotowaniu. Można używać dowolnych warzyw i mięsa, akurat to co mamy pod ręką. Najważniejszy jest sam bulion.
Witam serdecznie. Dzisiaj polecam pyszną roladę schabową, peklowaną, parzoną...
Odsłon: 17900
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy wspaniałe naleśniki na słono, a do tego...
Odsłon: 108
Co powiesz na chleb z frytkownicy beztłuszczowej, który przygotujesz błyskawi...
Odsłon: 2239
dziś zapraszam Was na kolejne wspaniałe ciasto-tym razem to bardzo reprezenta...
Odsłon: 264
Witam serdecznie. Dzisiaj polecam pyszną roladę schabową, peklowaną, parzoną...
Odsłon: 17900
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy wspaniałe naleśniki na słono, a do tego...
Odsłon: 108
Co powiesz na chleb z frytkownicy beztłuszczowej, który przygotujesz błyskawi...
Odsłon: 2239
dziś zapraszam Was na kolejne wspaniałe ciasto-tym razem to bardzo reprezenta...
Odsłon: 264
Składniki
Składniki bulionu gotujemy razem w garnku przez 10 minut, na średnim ogniu.
W międzyczasie gotujemy makaron wg przepisu na opakowaniu. Odcedzamy i odstawiamy na bok.
Z bulionu wyciągamy cedzakiem imbir i czosnek, dodajemy grzybki i gotujemy 5 minut. Następnie do garnka dodajemy ćwiartki kapusty bok choy i gotujemy przez minutę.
W miskach lub głębokich talerzach układamy makaron, zalewamy bulionem z grzybami i kapustą. Dodajemy mięso i dymkę. Gotowe!