Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chyba każdy lubi chłodnik. Wiele jest też przepisów na tą apetyczną, letnią zupę. Ja polecam mój, przetestowany już wiele razy.
Bób jest u nas bardzo lubiany, więc kiedy nadchodzi pora korzystamy z niego,...
Odsłon: 41
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 54
Warzywny dodatek do pieczonych mięs lub propozycja jarskiej kolacji. :)
Odsłon: 45
Jarzynowy torcik to kompozycja składająca się z kalafiora, brokuła i marchewk...
Odsłon: 73
Bób z jabłkami i majerankiem to idealny przepis na obiad w upalny, letni dzie...
Odsłon: 37
Bób jest u nas bardzo lubiany, więc kiedy nadchodzi pora korzystamy z niego,...
Odsłon: 41
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 54
Warzywny dodatek do pieczonych mięs lub propozycja jarskiej kolacji. :)
Odsłon: 45
Jarzynowy torcik to kompozycja składająca się z kalafiora, brokuła i marchewk...
Odsłon: 73
Bób z jabłkami i majerankiem to idealny przepis na obiad w upalny, letni dzie...
Odsłon: 37
Składniki
Botwinkę dokładnie umyć i drobno pokroić. Gotować 10-15 minut w 1-1,5 l wody. Przed zagotowaniem dodać sok z cytryny i przyprawy. Wystudzić. Po wystudzeniu wymieszać z jogurtem. Dodać pokrojony szczypiorek, koperek i ogórki. Dać na 1-2 godziny do lodówki. Po nalaniu na talerze dołożyć ugotowane na twardo i pokrojone jajka.