Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chyba każdy lubi chłodnik. Wiele jest też przepisów na tą apetyczną, letnią zupę. Ja polecam mój, przetestowany już wiele razy.
Jedliście kiedyś takie gołąbki? jeśli nie to gorąco zapraszam po przepis będz...
Odsłon: 2415
Jedliście kiedyś takie gołąbki? jeśli nie to gorąco zapraszam po przepis będz...
Odsłon: 2415
Składniki
Botwinkę dokładnie umyć i drobno pokroić. Gotować 10-15 minut w 1-1,5 l wody. Przed zagotowaniem dodać sok z cytryny i przyprawy. Wystudzić. Po wystudzeniu wymieszać z jogurtem. Dodać pokrojony szczypiorek, koperek i ogórki. Dać na 1-2 godziny do lodówki. Po nalaniu na talerze dołożyć ugotowane na twardo i pokrojone jajka.