Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chyba każdy lubi chłodnik. Wiele jest też przepisów na tą apetyczną, letnią zupę. Ja polecam mój, przetestowany już wiele razy.
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 283
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 103
Zaskakujące połączenie słodyczy i wytrawności. Ziemniaki w syropie sezamowym...
Odsłon: 107
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 170
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 283
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 103
Zaskakujące połączenie słodyczy i wytrawności. Ziemniaki w syropie sezamowym...
Odsłon: 107
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 170
Składniki
Botwinkę dokładnie umyć i drobno pokroić. Gotować 10-15 minut w 1-1,5 l wody. Przed zagotowaniem dodać sok z cytryny i przyprawy. Wystudzić. Po wystudzeniu wymieszać z jogurtem. Dodać pokrojony szczypiorek, koperek i ogórki. Dać na 1-2 godziny do lodówki. Po nalaniu na talerze dołożyć ugotowane na twardo i pokrojone jajka.