Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chyba każdy lubi chłodnik. Wiele jest też przepisów na tą apetyczną, letnią zupę. Ja polecam mój, przetestowany już wiele razy.
Owsianka z kurkumą – złoto nie tylko dla jelit, ale również serca i mózgu. Kt...
Odsłon: 40
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 558
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2010
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4003
Owsianka z kurkumą – złoto nie tylko dla jelit, ale również serca i mózgu. Kt...
Odsłon: 40
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 558
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2010
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4003
Składniki
Botwinkę dokładnie umyć i drobno pokroić. Gotować 10-15 minut w 1-1,5 l wody. Przed zagotowaniem dodać sok z cytryny i przyprawy. Wystudzić. Po wystudzeniu wymieszać z jogurtem. Dodać pokrojony szczypiorek, koperek i ogórki. Dać na 1-2 godziny do lodówki. Po nalaniu na talerze dołożyć ugotowane na twardo i pokrojone jajka.