Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W moim menu na upalne dni naczelne miejsce zajmuje chłodnik. Robię go w sobie wymyślony sposób. I taki mojej rodzinie najbardziej smakuje.
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 775
Smaczny sernik śmietankowy do kawy. Przepis na dużą blaszkę, około 24x40cm. W...
Odsłon: 12290
Warto przygotować. Kotlety z mielonego mięsa z indyka, własnej roboty sos. Bu...
Odsłon: 227
To część naszego rodzinnego kulinarnego wyzwania — czy 9-letnia dziewczynka p...
Odsłon: 7417
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 775
Smaczny sernik śmietankowy do kawy. Przepis na dużą blaszkę, około 24x40cm. W...
Odsłon: 12290
Warto przygotować. Kotlety z mielonego mięsa z indyka, własnej roboty sos. Bu...
Odsłon: 227
To część naszego rodzinnego kulinarnego wyzwania — czy 9-letnia dziewczynka p...
Odsłon: 7417
Składniki
Do dużego garnka wrzucamy pokrojone ugotowane buraki.
Dodajemy pokrojony świeży ogórek , szczypior razem z białą częścią, koperek i rzodkiewkę.
Wlewamy kefir i mieszamy. Dodajemy w zależności od upodobania koncentrat barszczu. Dodajemy twaróg pokrojony w kostkę, jajka i ewentualnie sól.
Mieszamy i przykrywamy a potem wstawiamy do lodówki na kilka godzin aby zmieszały się smaki. Smacznego!!!