Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W moim menu na upalne dni naczelne miejsce zajmuje chłodnik. Robię go w sobie wymyślony sposób. I taki mojej rodzinie najbardziej smakuje.
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 990
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 119
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2171
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4183
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 990
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 119
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2171
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4183
Składniki
Do dużego garnka wrzucamy pokrojone ugotowane buraki.
Dodajemy pokrojony świeży ogórek , szczypior razem z białą częścią, koperek i rzodkiewkę.
Wlewamy kefir i mieszamy. Dodajemy w zależności od upodobania koncentrat barszczu. Dodajemy twaróg pokrojony w kostkę, jajka i ewentualnie sól.
Mieszamy i przykrywamy a potem wstawiamy do lodówki na kilka godzin aby zmieszały się smaki. Smacznego!!!