Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W moim menu na upalne dni naczelne miejsce zajmuje chłodnik. Robię go w sobie wymyślony sposób. I taki mojej rodzinie najbardziej smakuje.
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 21767
Serowe krokiety z brokułami to smażone na złoto kotleciki z ciasta na bazie m...
Odsłon: 422
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 300
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 21767
Serowe krokiety z brokułami to smażone na złoto kotleciki z ciasta na bazie m...
Odsłon: 422
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 300
Składniki
Do dużego garnka wrzucamy pokrojone ugotowane buraki.
Dodajemy pokrojony świeży ogórek , szczypior razem z białą częścią, koperek i rzodkiewkę.
Wlewamy kefir i mieszamy. Dodajemy w zależności od upodobania koncentrat barszczu. Dodajemy twaróg pokrojony w kostkę, jajka i ewentualnie sól.
Mieszamy i przykrywamy a potem wstawiamy do lodówki na kilka godzin aby zmieszały się smaki. Smacznego!!!