Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Fajny chłodnik.
Dziś przychodzę do Was z propozycją na ciasto, które uwielbiam. Ciasto jest k...
Odsłon: 3134
Tosty z figami i serem Camembert to wyjątkowo smaczna i elegancka przekąska,...
Odsłon: 62
Nieustanie szukamy nowych pomysłów na obiad z kurczakiem, a ten od razu mi si...
Odsłon: 1203
Dziś przychodzę do Was z propozycją na ciasto, które uwielbiam. Ciasto jest k...
Odsłon: 3134
Tosty z figami i serem Camembert to wyjątkowo smaczna i elegancka przekąska,...
Odsłon: 62
Nieustanie szukamy nowych pomysłów na obiad z kurczakiem, a ten od razu mi si...
Odsłon: 1203
Składniki
Białą rzodkiew obrać, odkroić kilka długich plastrów do dekoracji, resztę zetrzeć na tarce.
Pomidory umyć, osuszyć, przekroić na pół, miąższ wydrążyć i pokroić w kostkę. Cebulę i czosnek posiekać i rozetrzeć z solą.
Do kefiru dodać rzodkiew, pokrojone pomidory i cebulę z czosnkiem, doprawić solą i pieprzem.
Gotową zupę odstawić na 1 h do lodówki. Podawać z pieczywem, dekorować plasterkami rzodkwi i listkami koperku