Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne faszerowane roladki ze schabu, po...
Odsłon: 6477
Do znanego na focaccię ciasta dodałam koncentrat pomidorowy. Dzięki niemu cia...
Odsłon: 139
Przepis na pyszną oraz aromatyczną babkę cytrynową, która w moim domu sprawdz...
Odsłon: 818
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne faszerowane roladki ze schabu, po...
Odsłon: 6477
Do znanego na focaccię ciasta dodałam koncentrat pomidorowy. Dzięki niemu cia...
Odsłon: 139
Przepis na pyszną oraz aromatyczną babkę cytrynową, która w moim domu sprawdz...
Odsłon: 818
Składniki
Białą rzodkiew obrać, odkroić kilka długich plastrów do dekoracji, resztę zetrzeć na tarce.
Pomidory umyć, osuszyć, przekroić na pół, miąższ wydrążyć i pokroić w kostkę. Cebulę i czosnek posiekać i rozetrzeć z solą.
Do kefiru dodać rzodkiew, pokrojone pomidory i cebulę z czosnkiem, doprawić solą i pieprzem.
Gotową zupę odstawić na 1 h do lodówki. Podawać z pieczywem, dekorować plasterkami rzodkwi i listkami koperku