Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto śnieżny puch to pyszne, lekkie ciasto bez pieczenia, które z pewnością...
Odsłon: 20238
Ta sałatka jest bardzo dobrą propozycją dla osób, które są na diecie oraz cho...
Odsłon: 1039
To danie mogę jeść na śniadanie, obiad i kolację. Racuch są mięciutkie, pyszn...
Odsłon: 4004
Idealna na różne okazje.
Odsłon: 19104
Ciasto śnieżny puch to pyszne, lekkie ciasto bez pieczenia, które z pewnością...
Odsłon: 20238
Ta sałatka jest bardzo dobrą propozycją dla osób, które są na diecie oraz cho...
Odsłon: 1039
To danie mogę jeść na śniadanie, obiad i kolację. Racuch są mięciutkie, pyszn...
Odsłon: 4004
Idealna na różne okazje.
Odsłon: 19104
Składniki
Białą rzodkiew obrać, odkroić kilka długich plastrów do dekoracji, resztę zetrzeć na tarce.
Pomidory umyć, osuszyć, przekroić na pół, miąższ wydrążyć i pokroić w kostkę. Cebulę i czosnek posiekać i rozetrzeć z solą.
Do kefiru dodać rzodkiew, pokrojone pomidory i cebulę z czosnkiem, doprawić solą i pieprzem.
Gotową zupę odstawić na 1 h do lodówki. Podawać z pieczywem, dekorować plasterkami rzodkwi i listkami koperku