Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Genialny w swojej prostocie chłodnik, którego bazą jest jogurt naturalny i kiszona botwinka. Gotowy do jedzenia od razu po przygotowaniu.
Pierogi ruskie zrobione są z nadzieniem ziemniaczano - serowym doprawionym so...
Odsłon: 65
Smaki Grecji!
Odsłon: 59
Polecam proste, szybkie i pożywne danie - jajka w sosie koperkowym. Smaczny s...
Odsłon: 203
Pierogi ruskie zrobione są z nadzieniem ziemniaczano - serowym doprawionym so...
Odsłon: 65
Smaki Grecji!
Odsłon: 59
Polecam proste, szybkie i pożywne danie - jajka w sosie koperkowym. Smaczny s...
Odsłon: 203
Składniki
Do miski przekładamy jogurt. Wlewamy kwas od botwiny, mieszamy. Dodajemy kiszonkę. Dodajemy posiekane pozostałe składniki. Mieszamy próbujemy do smaku. Doprawiamy solą i pieprzem. Chłodnik od razu jest gotowy do podania. Proponuję go podawać z jajkiem w koszulce lub sadzonym.