Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Genialny w swojej prostocie chłodnik, którego bazą jest jogurt naturalny i kiszona botwinka. Gotowy do jedzenia od razu po przygotowaniu.
Kurczę pieprzowo cytrynowe!
Odsłon: 94
Naleśniki z twarogiem, z dodatkiem skórki cytrynowej i wanilii, to danie, któ...
Odsłon: 9038
Przepis dnia
Dzisiaj zapraszam na kawałki kurczaka skąpane w sosie śmietankowym z dodatkie...
Odsłon: 4759
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 30
Dziś do pracy.
Odsłon: 628
Kurczę pieprzowo cytrynowe!
Odsłon: 94
Naleśniki z twarogiem, z dodatkiem skórki cytrynowej i wanilii, to danie, któ...
Odsłon: 9038
Przepis dnia
Dzisiaj zapraszam na kawałki kurczaka skąpane w sosie śmietankowym z dodatkie...
Odsłon: 4759
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 30
Dziś do pracy.
Odsłon: 628
Składniki
Do miski przekładamy jogurt. Wlewamy kwas od botwiny, mieszamy. Dodajemy kiszonkę. Dodajemy posiekane pozostałe składniki. Mieszamy próbujemy do smaku. Doprawiamy solą i pieprzem. Chłodnik od razu jest gotowy do podania. Proponuję go podawać z jajkiem w koszulce lub sadzonym.