Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Genialny w swojej prostocie chłodnik, którego bazą jest jogurt naturalny i kiszona botwinka. Gotowy do jedzenia od razu po przygotowaniu.
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1082
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 376
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3251
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 715
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1082
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 376
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3251
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 715
Składniki
Do miski przekładamy jogurt. Wlewamy kwas od botwiny, mieszamy. Dodajemy kiszonkę. Dodajemy posiekane pozostałe składniki. Mieszamy próbujemy do smaku. Doprawiamy solą i pieprzem. Chłodnik od razu jest gotowy do podania. Proponuję go podawać z jajkiem w koszulce lub sadzonym.