Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pomysł na zupę z kapustką młodą razem z mięsnymi kulkami . Dania jednogarnkowe mają dużo zalet, a jedną z nich jest pomysł na szybki obiad.
No i kolejny gadżet do domu zakupiony. Nie dałem się ponieść modzie, nagłemu...
Odsłon: 37
Nie ma lepszych wyrobów od domowych. Czy salceson, pasztetowa, mielonka, zaws...
Odsłon: 228
Przepis dnia
Wątróbkę drobiową najczęściej smażymy z cebulką. Czasami dodajemy do niej jab...
Odsłon: 6984
No i kolejny gadżet do domu zakupiony. Nie dałem się ponieść modzie, nagłemu...
Odsłon: 37
Nie ma lepszych wyrobów od domowych. Czy salceson, pasztetowa, mielonka, zaws...
Odsłon: 228
Przepis dnia
Wątróbkę drobiową najczęściej smażymy z cebulką. Czasami dodajemy do niej jab...
Odsłon: 6984
Składniki
1. Kapustę drobno kroimy i wrzucamy do garnka, następnie zalewamy wodą i gotujemy
2. Doprawiamy Vegetą oraz wrzucamy kostki rosołowe, listek laurowy i kilka ziarenek ziela angielskiego.
3. Marchewkę, obieramy, kroimy w kostkę i dodajemy do kapusty.
4. Tą samą czynność wykonujemy z ziemniakami obieramy i kroimy w kostkę dokładamy do kapusty.
5. W tym czasie co gotują się nam warzywa, robimy kotleciki.
6. Wszystkie składniki łączymy razem ze sobą i kulamy małe kuleczki w kształcie orzecha.
7. Następnie smażymy na rozgrzanym oleju z obu stron.
8. Do kapusty dodajemy z puszki pomidory oraz koncentrat pomidorowy.
9. Na koniec wkładamy usmażone kotleciki
10. Chwilę gotujemy. 11. Smacznego.