Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pomysł na zupę z kapustką młodą razem z mięsnymi kulkami . Dania jednogarnkowe mają dużo zalet, a jedną z nich jest pomysł na szybki obiad.
Zupa marchewkowa to propozycja na lekkie i szybkie danie, które świetnie rozg...
Odsłon: 38
Wege burger bezmięsny.
Odsłon: 144
Jedliście kiedyś takie gołąbki? jeśli nie to gorąco zapraszam po przepis będz...
Odsłon: 2502
Zupa marchewkowa to propozycja na lekkie i szybkie danie, które świetnie rozg...
Odsłon: 38
Wege burger bezmięsny.
Odsłon: 144
Jedliście kiedyś takie gołąbki? jeśli nie to gorąco zapraszam po przepis będz...
Odsłon: 2502
Składniki
1. Kapustę drobno kroimy i wrzucamy do garnka, następnie zalewamy wodą i gotujemy
2. Doprawiamy Vegetą oraz wrzucamy kostki rosołowe, listek laurowy i kilka ziarenek ziela angielskiego.
3. Marchewkę, obieramy, kroimy w kostkę i dodajemy do kapusty.
4. Tą samą czynność wykonujemy z ziemniakami obieramy i kroimy w kostkę dokładamy do kapusty.
5. W tym czasie co gotują się nam warzywa, robimy kotleciki.
6. Wszystkie składniki łączymy razem ze sobą i kulamy małe kuleczki w kształcie orzecha.
7. Następnie smażymy na rozgrzanym oleju z obu stron.
8. Do kapusty dodajemy z puszki pomidory oraz koncentrat pomidorowy.
9. Na koniec wkładamy usmażone kotleciki
10. Chwilę gotujemy. 11. Smacznego.