Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32778
Przepis dnia
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 534
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 81
Sałatka Zielonej Bogini: nazwa wszystko wyjaśnia, bo chyba nie można przygoto...
Odsłon: 7780
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32778
Przepis dnia
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 534
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 81
Sałatka Zielonej Bogini: nazwa wszystko wyjaśnia, bo chyba nie można przygoto...
Odsłon: 7780
Składniki
Wykonanie: Na patelni rozgrzać 3 łyżki oliwy i podsmażyć posiekaną cebulę, następnie wrzucić pokrojone pieczarki i marchewek. Smażyć przez 10 minut na wolnym ogniu, dodać zmiażdżony czosnek, listki laurowe, zalać wodą, przyprawić do smaku i gotować około 20 minut. Pod koniec gotowania dodać pomidory z zalewą, oliwki też z zalewą, ponownie doprawić od smaku, lekko podgotować i podawać z pieczywem.