Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To pożywny i aromatyczny gulasz z papryką i mrożonymi warzywami. Nie może się...
Odsłon: 332
Prosta i łatwa sałatka z makaronem orzo, ananasem, ogórkiem i kukurydzą. Do n...
Odsłon: 504
Piersi kacze przygotowane na niedzielny obiad. Piersi wyszły smaczne, mięsko...
Odsłon: 722
To pożywny i aromatyczny gulasz z papryką i mrożonymi warzywami. Nie może się...
Odsłon: 332
Prosta i łatwa sałatka z makaronem orzo, ananasem, ogórkiem i kukurydzą. Do n...
Odsłon: 504
Piersi kacze przygotowane na niedzielny obiad. Piersi wyszły smaczne, mięsko...
Odsłon: 722
Składniki
Wykonanie: Dynię pokroić i przysmażyć na oleju z zmiażdżonym czosnkiem i gałką muszkatołową. Następnie wlać bulion, gotować do miękkości, zmiksować i ponownie zagotować. Dodać serek topiony, śmietankę, przyprawić do smaku. Podawać z lekko zaciągniętym olejem z dyni (kilka kropel).