Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Moja wariacja na temat fasolki po bretońsku. ;)
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 78
Pomysł na danie do ryżu,, ziemniaków czy makaronu. Jak kto woli. Bardzo prost...
Odsłon: 98
U mnie też już powoli czuć świąteczną aurę. :) Proponuję przekąskę ze śledzia...
Odsłon: 102
Karp moczony w mleku i cebuli to przepis, dzięki któremu ryba będzie bardziej...
Odsłon: 4025
Biały sos podstawowy stanowi bazę dla licznych wariantów sosów. Do bazy możem...
Odsłon: 118
Lekki i puszysty sernik a do tego łatwy i prosty w przygotowaniu.
Odsłon: 996
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 78
Pomysł na danie do ryżu,, ziemniaków czy makaronu. Jak kto woli. Bardzo prost...
Odsłon: 98
U mnie też już powoli czuć świąteczną aurę. :) Proponuję przekąskę ze śledzia...
Odsłon: 102
Karp moczony w mleku i cebuli to przepis, dzięki któremu ryba będzie bardziej...
Odsłon: 4025
Biały sos podstawowy stanowi bazę dla licznych wariantów sosów. Do bazy możem...
Odsłon: 118
Lekki i puszysty sernik a do tego łatwy i prosty w przygotowaniu.
Odsłon: 996
Składniki
Cebulę posiekać i zeszklić na oleju. Dodać pokrojoną w kostkę kiełbasę, podsmażyć. Dodać pomidory i lekko je rozdrobnić, tak by zostały widoczne kawałki. Odsączyć i dodać fasolę. Gdy się zagrzeje, dodać przecier, a następnie przyprawy i musztardę. Zagotować i pałaszować! ;)