Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Moja wariacja na temat fasolki po bretońsku. ;)
Wersja kiełbasek z papryką i cebulą, którą można przyrządzić albo na patelni,...
Odsłon: 148
Zupa z zielonego groszku tym razem wzbogacona koprem włoskim, który nadaje no...
Odsłon: 299
szybko, smacznie, prosto Ryż jest codziennym posiłkiem Kurdów i oni są mistrz...
Odsłon: 1527
Wersja kiełbasek z papryką i cebulą, którą można przyrządzić albo na patelni,...
Odsłon: 148
Zupa z zielonego groszku tym razem wzbogacona koprem włoskim, który nadaje no...
Odsłon: 299
szybko, smacznie, prosto Ryż jest codziennym posiłkiem Kurdów i oni są mistrz...
Odsłon: 1527
Składniki
Cebulę posiekać i zeszklić na oleju. Dodać pokrojoną w kostkę kiełbasę, podsmażyć. Dodać pomidory i lekko je rozdrobnić, tak by zostały widoczne kawałki. Odsączyć i dodać fasolę. Gdy się zagrzeje, dodać przecier, a następnie przyprawy i musztardę. Zagotować i pałaszować! ;)