Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Moja wariacja na temat fasolki po bretońsku. ;)
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414411
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2296
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414411
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2296
Składniki
Cebulę posiekać i zeszklić na oleju. Dodać pokrojoną w kostkę kiełbasę, podsmażyć. Dodać pomidory i lekko je rozdrobnić, tak by zostały widoczne kawałki. Odsączyć i dodać fasolę. Gdy się zagrzeje, dodać przecier, a następnie przyprawy i musztardę. Zagotować i pałaszować! ;)