Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7663
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 240
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2660
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 549
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7663
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 240
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2660
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 549
Składniki
Żołądki oczyścić i ugotować. Ugotować wywar z warzyw (seler ,pietruszkę zetrzeć na tarce ,marchew pokroić w talarki) i kości ,dodać pokrojony czosnek. Miękkie flaczki odcedzić i ostudzić ,pokroić w paseczki ,dodać do wywaru. Sporządzić zasmażkę z tłuszczu ,cebuli i mąki. Dodać do flaczków. Zrumienić bułkę tartą na maśle ,połączyć z flaczkami ,dodać koncentrat pomidorowy. Doprawić przyprawami. Zagotować.