Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatny i smaczny posiłek na obiad.
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 53
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 60
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 301
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 53
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 60
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 301
Składniki
Wykonanie: Włoszczyznę umyć, obrać, pokroić w drobne słupki(pora w krążki), zalać wrzątkiem, gotować, aż całkiem zmięknie. Mięso pokroić drobno w poprzek włókien. Naleśnika pokroić w drobniusieńkie i nie za długie paseczki. Mięso i naleśnika wrzucić do zupy. Dodać oliwę, natkę pietruszki, majeranek i przyprawić do smaku solą.