Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Flaczki z żołądków indyczych są tak samo smaczne jak i flaczki ugotowane z innych żołądków, wieprzowych czy wołowych. Jest to danie jednogarnkowe.
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 933
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4560
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1189
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 530
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 933
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4560
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1189
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 530
Składniki
Ugotowane żołądki kroimy na cienkie paski, wkładamy do garnka, dodajemy domową pastę rosołową, suszoną włoszczyznę, pokrojony czosnek, liście laurowe i ziele angielskie. Całość zalewamy dwoma litrami wody i gotujemy godzinę od momentu zagotowania (wrzenia). Po godzinnym gotowaniu dodajemy wszystkie suche przyprawy, próbujemy smak i gotujemy jeszcze 5 minut. Ugotowane flaczki podajemy na gorąco z pieczywem. Smacznego !!!