Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chłodnik na gorące dni, dziś przepis nieoczywisty na gazpacho z buraków.
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 198
Pieczona pierś gęsia z sosem czereśniowym i surówką z czerwonej kapusty.
Odsłon: 2210
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 965
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 198
Pieczona pierś gęsia z sosem czereśniowym i surówką z czerwonej kapusty.
Odsłon: 2210
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 965
Składniki
Ugotowane buraki miksować razem z cebulą, czosnkiem, ogórkami. Dodać bulion, sól, pieprz i ocet winny. Zmiksować całość na gładką masę.
Wstawić do lodówki na min. 30 minut. Podawać przybrane ogórkiem i burakami.