Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chłodnik na gorące dni, dziś przepis nieoczywisty na gazpacho z buraków.
Do świąt Bożego Narodzenia coraz bliżej. Dlatego, jeśli planujesz upiec pyszn...
Odsłon: 93468
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 2621
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 3478
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1579
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 2240
Do świąt Bożego Narodzenia coraz bliżej. Dlatego, jeśli planujesz upiec pyszn...
Odsłon: 93468
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 2621
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 3478
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1579
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 2240
Składniki
Ugotowane buraki miksować razem z cebulą, czosnkiem, ogórkami. Dodać bulion, sól, pieprz i ocet winny. Zmiksować całość na gładką masę.
Wstawić do lodówki na min. 30 minut. Podawać przybrane ogórkiem i burakami.