Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chłodnik na gorące dni, dziś przepis nieoczywisty na gazpacho z buraków.
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 23
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3482
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 111
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 838
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 23
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3482
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 111
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 838
Składniki
Ugotowane buraki miksować razem z cebulą, czosnkiem, ogórkami. Dodać bulion, sól, pieprz i ocet winny. Zmiksować całość na gładką masę.
Wstawić do lodówki na min. 30 minut. Podawać przybrane ogórkiem i burakami.