Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chłodnik na gorące dni, dziś przepis nieoczywisty na gazpacho z buraków.
Domowe chipsy to dużo lepsza wersja tych kupionych w sklepie. Możesz je przyg...
Odsłon: 202
Pyszne i sycące pyzy ziemniaczane z pełnym smaku farszem z wieprzowego mięsa...
Odsłon: 4853
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4783
Przepis na rybę z frytkownicy beztłuszczowej Ryba z airfryera Ryba z airfry...
Odsłon: 44731
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso gotowane długo...
Odsłon: 374
Domowe chipsy to dużo lepsza wersja tych kupionych w sklepie. Możesz je przyg...
Odsłon: 202
Pyszne i sycące pyzy ziemniaczane z pełnym smaku farszem z wieprzowego mięsa...
Odsłon: 4853
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4783
Przepis na rybę z frytkownicy beztłuszczowej Ryba z airfryera Ryba z airfry...
Odsłon: 44731
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso gotowane długo...
Odsłon: 374
Składniki
Ugotowane buraki miksować razem z cebulą, czosnkiem, ogórkami. Dodać bulion, sól, pieprz i ocet winny. Zmiksować całość na gładką masę.
Wstawić do lodówki na min. 30 minut. Podawać przybrane ogórkiem i burakami.