Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pysznym dodatkiem do zupy będą małe kuleczki mozzarelli. Zupę polecam z grzankami, ryżem i makaronem :)
Pulpety po zagrzebsku są wyjątkowo miękkie i rozpływają się w ustach. Zawdzię...
Odsłon: 24458
Makaron z kurkami jest prosty i szybki w przygotowaniu, ale potrafi rozpieści...
Odsłon: 403
Danie obiadowe idealne do zabrania do pracy na lunch.
Odsłon: 405
Pulpety po zagrzebsku są wyjątkowo miękkie i rozpływają się w ustach. Zawdzię...
Odsłon: 24458
Makaron z kurkami jest prosty i szybki w przygotowaniu, ale potrafi rozpieści...
Odsłon: 403
Danie obiadowe idealne do zabrania do pracy na lunch.
Odsłon: 405
Składniki
Marchewki, pietruszkę oraz selera oczyszczamy. Drobno siekamy lub ścieramy na tarce. Przekładamy do garnka, zalewamy litrem wody, zagotowujemy. Pora drobno posiekać, dodać do gotujących się warzyw. Wkruszyć dwie kostki (mogą być warzywne lub mięsne). Zagotować zupę pod przykryciem przez ok. 15 minut. Po tym czasie dodać pomidory z puszki wraz z zalewą (pomidory krojone bez skórki. ) Gotujemy 15 minut. Zupę zdejmujemy z ognia, poczekamy aż ostygnie i blendujemy. Doprawiamy solą i pieprzem.