Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna pomidorowka z duza iloscia warzyw :) Warzywa mozna albo zmiksowac, albo rozgniesc widelcem- wtedy zostana nam widoczne kawalki warzyw- ja osobiscie wole ta druga opcje.
Kto lubi a kto nienawidzi? z doświadczenia wiem że dla większości jest to zmo...
Odsłon: 303
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1646
Kto lubi a kto nienawidzi? z doświadczenia wiem że dla większości jest to zmo...
Odsłon: 303
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1646
Składniki
Marchew, seler i pietruszke obrac, pokroic na mniejsze kawalki, cebule posiekac. Warzywa wlozyc do garnka, zalac bulionem i gotowac na wolnym ogniu, az warzywa beda miekkie. Wyjac je, wystudzic, a do wywaru dodac sok pomidorowy. Kiedy zupa zacznie sie gotowac, wsypac ryz, gotowac do miekkosci- przed koncem dodac pogniecione widelcem (lub zblendowane) warzywa, sol, pieprz, natke pietruszki i bazylie.