Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smakuje wyśmienicie i jest to moja ulubiona na jesienne dni, pożywna, smaczna i rozgrzewająca. Przez dodanie jednej przyprawy, smak lepszy jak grochówki wojskowej.
Proponujemy błyskawiczny obiad dla zabieganych, czyli makaron spaghetti w pro...
Odsłon: 491
Orzechowy Kochanek czyli ciasto czekoladowe z kremem z masła orzechowego to p...
Odsłon: 1725
Wykwintny, lecz bardzo prosty przepis na krewetki pieczone z warzywami! Potra...
Odsłon: 127
Dorsz, jest to bardzo smaczna ryba i do tego bardzo zdrowa. Dzisiejsza propoz...
Odsłon: 203
Proponujemy błyskawiczny obiad dla zabieganych, czyli makaron spaghetti w pro...
Odsłon: 491
Orzechowy Kochanek czyli ciasto czekoladowe z kremem z masła orzechowego to p...
Odsłon: 1725
Wykwintny, lecz bardzo prosty przepis na krewetki pieczone z warzywami! Potra...
Odsłon: 127
Dorsz, jest to bardzo smaczna ryba i do tego bardzo zdrowa. Dzisiejsza propoz...
Odsłon: 203
Składniki
Zupę gotuję w szybkowarze ze względu na oszczędność prądu i czasu. Można również w normalnym garnku, tylko trwa dłużej. W jednym czy drugim garnku, wyjdzie wyśmienita.
Wszystkie warzywa są myte, obierane i krojone w kostkę lub talarki. Pory i czosnku nie kroję. Po tej czynności wkładamy wszystkie składniki i przyprawy do garnka i gotujemy aż do miękkości.
Na 15 minut przed końcem gotowania, kroimy w kostkę kiełbasę swojską i cebulę. Podsmażamy na patelni dodając smalcu na złoty kolor i dodajemy do zupy. Gotujemy jeszcze 5 minut i zupa jest gotowa do spożycia.