Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
na chlodne dni, na jednodaniowy obiad, pozywna i zdrowa
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8163
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 414
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8163
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 414
Składniki
kostke ze schabu wrzucic na zimna wode, dodac przyprawy, gotowac ok 15-20 minut, wsypac groch, gotowac ok 20 minut, dodac warzywa, pokrojone w kostke ziemniaki, w miedzyczasie pokroic w kostke wedzony boczek, dodac do niego pokrojona w kostke cebule, usmazyc, dodac do zupy, jak juz groch bedzie lekko rozgotowany dodac lyzke smietanty lyzke majeranku i roztarty czosnek , koniecznie mieszc zupe drewniana lyzka , nie traci smaku, na drugi dzien jest jeszcze lepsza -smacznego