Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dietetyczna i smaczna zupa na obiad.
Rosół z kaszą jęczmienną to świetna alternatywa dla tradycyjnego polskiego pr...
Odsłon: 1689
Mieszanka przypraw baharati jest nieodzownym dodatkiem do mięsa mielonego, (w...
Odsłon: 75
Ekspresowa przekąska pełna smaku.
Odsłon: 171
Jest potrawą turecką. Mielone z mieszanką przypraw są wyśmienite. Smakują i p...
Odsłon: 189
Rosół z kaszą jęczmienną to świetna alternatywa dla tradycyjnego polskiego pr...
Odsłon: 1689
Mieszanka przypraw baharati jest nieodzownym dodatkiem do mięsa mielonego, (w...
Odsłon: 75
Ekspresowa przekąska pełna smaku.
Odsłon: 171
Jest potrawą turecką. Mielone z mieszanką przypraw są wyśmienite. Smakują i p...
Odsłon: 189
Składniki
Wykonanie: Grzyby opłukać, namoczyć i ugotować do miękkości. Groch również namoczyć, zalać wywarem, wrzucić 2/3 namoczonych borowików i gotować do miękkości. Marchewkę obrać, zetrzeć i podsmażyć na smalcu z resztą grzybów. Zupę doprawić do smaku, rozlać na talerze, włożyć po łyżeczce smażonej marchewki i podawać z pieczywem.