Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dietetyczna i smaczna zupa na obiad.
Wątróbkę drobiową najczęściej smażymy z cebulką. Czasami dodajemy do niej jab...
Odsłon: 2641
Dzisiaj kotlety mielone, które przygotowujemy na wiele sposobów. Oto mój kole...
Odsłon: 852
Wątróbkę drobiową najczęściej smażymy z cebulką. Czasami dodajemy do niej jab...
Odsłon: 2641
Dzisiaj kotlety mielone, które przygotowujemy na wiele sposobów. Oto mój kole...
Odsłon: 852
Składniki
Wykonanie: Grzyby opłukać, namoczyć i ugotować do miękkości. Groch również namoczyć, zalać wywarem, wrzucić 2/3 namoczonych borowików i gotować do miękkości. Marchewkę obrać, zetrzeć i podsmażyć na smalcu z resztą grzybów. Zupę doprawić do smaku, rozlać na talerze, włożyć po łyżeczce smażonej marchewki i podawać z pieczywem.