Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rozgrzewająca i syta zupa na obiad.
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4878
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13241
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5793
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7430
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4878
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13241
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5793
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7430
Składniki
Wykonanie: Groch namoczyć i gotować w tej samej wodzie. Następnie dodać pokrojone mięso, listek laurowy, dolać ciepłej wody tyle aby przykryła mięso i dusić na małym ogniu. Cebulę obrać, posiekać i przysmażyć na tłuszczu, dodać do zupy wraz z pokrojonymi w kostkę ziemniakami. Po koniec gotowania dodać pokrojone w kostkę jabłko. Całość przyprawić do smaku, posypać zieleniną i podawać.