Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Grzyby pasteryzowane w zalewie solankowej smakują niemal jak świeże i doskonale nadają się do zupy, duszenia, sosu czy jako farsz
Nie ma lepszych wyrobów od domowych. Czy salceson, pasztetowa, mielonka, zaws...
Odsłon: 349
Puree z kukurydzy i boczku jest rewelacyjne. Słodycz kukurydzy przełamana zos...
Odsłon: 76
Łatwe i szybkie do przygotowania mięsko, z pieczonymi ziemniakami i surówką -...
Odsłon: 48
Nie ma lepszych wyrobów od domowych. Czy salceson, pasztetowa, mielonka, zaws...
Odsłon: 349
Puree z kukurydzy i boczku jest rewelacyjne. Słodycz kukurydzy przełamana zos...
Odsłon: 76
Łatwe i szybkie do przygotowania mięsko, z pieczonymi ziemniakami i surówką -...
Odsłon: 48
Składniki
Cebulę pokroić w kostkę. W garnku rozgrzać masło, wrzucić cebulę, smażyć kilka minut.
Ziemniaki pokroić w kostkę a marchew w talarki, dodać do smażącej się cebuli. Następnie dodać grzyby wraz z solanką, wlać bulion, dodać liście laurowe i ziele angielskie. Gotować 15-20 minut.
Ugotowaną zupę zabielić śmietaną, doprawić pieprzem, posypać świeżym tymiankiem.