Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Grzyby pasteryzowane w zalewie solankowej smakują niemal jak świeże i doskonale nadają się do zupy, duszenia, sosu czy jako farsz
Tylko 3 składniki połączone jogurtowym sosem stanowią pyszną, zdrową sałatkę,...
Odsłon: 4064
Delikatny filet z dorsza otulony sosem z natki pietruszki.
Odsłon: 160
Tylko 3 składniki połączone jogurtowym sosem stanowią pyszną, zdrową sałatkę,...
Odsłon: 4064
Delikatny filet z dorsza otulony sosem z natki pietruszki.
Odsłon: 160
Składniki
Cebulę pokroić w kostkę. W garnku rozgrzać masło, wrzucić cebulę, smażyć kilka minut.
Ziemniaki pokroić w kostkę a marchew w talarki, dodać do smażącej się cebuli. Następnie dodać grzyby wraz z solanką, wlać bulion, dodać liście laurowe i ziele angielskie. Gotować 15-20 minut.
Ugotowaną zupę zabielić śmietaną, doprawić pieprzem, posypać świeżym tymiankiem.