Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna zupa idealna na chłodniejsze dni.
Czy nietolerancja pszennej mąki musi oznaczać rezygnację, że wszystkich uwiel...
Odsłon: 12286
Placki ziemniaczane to klasyczne danie, które uwielbia wielu z nas. Złociste,...
Odsłon: 1520
Rozgrzewający napój z imbirem, pyłkiem pszczelim, limonką i anyżem. To świetn...
Odsłon: 121
Czy nietolerancja pszennej mąki musi oznaczać rezygnację, że wszystkich uwiel...
Odsłon: 12286
Placki ziemniaczane to klasyczne danie, które uwielbia wielu z nas. Złociste,...
Odsłon: 1520
Rozgrzewający napój z imbirem, pyłkiem pszczelim, limonką i anyżem. To świetn...
Odsłon: 121
Składniki
Cebulę i czosnek posiekać. W saganku rozgrzać łyżkę oleju i przesmażyć cebulę. Potem dodać czosnek, przyprawy, koncentrat, krótko przesmażyć mieszając. Dolać bulion z warzywami i mięsem, włożyć mieszankę meksykańską, liście kolendry, doprowadzić do wrzenia. Gotować na małym ogniu ok. 10 minut. Gotową zupę przelać do talerzy.