Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna zupa idealna na chłodniejsze dni.
Zapiekanka obłędna w smaku!
Odsłon: 355
Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 440
Polecam. Pasuje na Święta Wielkanocne.
Odsłon: 841
Zapiekanka obłędna w smaku!
Odsłon: 355
Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 440
Polecam. Pasuje na Święta Wielkanocne.
Odsłon: 841
Składniki
Cebulę i czosnek posiekać. W saganku rozgrzać łyżkę oleju i przesmażyć cebulę. Potem dodać czosnek, przyprawy, koncentrat, krótko przesmażyć mieszając. Dolać bulion z warzywami i mięsem, włożyć mieszankę meksykańską, liście kolendry, doprowadzić do wrzenia. Gotować na małym ogniu ok. 10 minut. Gotową zupę przelać do talerzy.