Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna zupa idealna na chłodniejsze dni.
Zdecydowanie jest to najlepszy piernik jaki kiedykolwiek jadłam. Robię go od...
Odsłon: 109
Buraczki marynowane to znakomity przetwór, który składa się z buraków podłużn...
Odsłon: 26
Chleb z mąki lnianej. Ja swój chleb ukroiłam jeszcze gorący więc jest trochę...
Odsłon: 174
Zdecydowanie jest to najlepszy piernik jaki kiedykolwiek jadłam. Robię go od...
Odsłon: 109
Buraczki marynowane to znakomity przetwór, który składa się z buraków podłużn...
Odsłon: 26
Chleb z mąki lnianej. Ja swój chleb ukroiłam jeszcze gorący więc jest trochę...
Odsłon: 174
Składniki
Cebulę i czosnek posiekać. W saganku rozgrzać łyżkę oleju i przesmażyć cebulę. Potem dodać czosnek, przyprawy, koncentrat, krótko przesmażyć mieszając. Dolać bulion z warzywami i mięsem, włożyć mieszankę meksykańską, liście kolendry, doprowadzić do wrzenia. Gotować na małym ogniu ok. 10 minut. Gotową zupę przelać do talerzy.