Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jesienna rozgrzewająca potrawa. To chili szybko się gotuje i jest przepyszne. Jesienne składniki ; dynia, papryka podkręcone chili i chorizo.
Kruchy placek z brzoskwiniami i delikatną pianką budyniową to nasza propozycj...
Odsłon: 19643
kolejne mój przepis na smaczne roladki na niedzielny obiad.
Odsłon: 94
Prosty przepis na soczysty pieczony schab wieprzowy. Mięso nigdy nie było tak...
Odsłon: 107
Ryba i cytryna tworzą niezwykle zgrany duet, który bardzo często gości w moje...
Odsłon: 146
Kruchy placek z brzoskwiniami i delikatną pianką budyniową to nasza propozycj...
Odsłon: 19643
kolejne mój przepis na smaczne roladki na niedzielny obiad.
Odsłon: 94
Prosty przepis na soczysty pieczony schab wieprzowy. Mięso nigdy nie było tak...
Odsłon: 107
Ryba i cytryna tworzą niezwykle zgrany duet, który bardzo często gości w moje...
Odsłon: 146
Składniki
W dużym garnku rozgrzać olej dodać cebulę, czosnek, paprykę. Dodać przyprawy i przesmażyć mieszając ok. minutę. Dodać dynię, passatę, oregano, wymieszać. Dolać bulion, zagotować. Dodać ciecierzycę i chorizo. Od momentu zagotowania gotować ok. 20 minut. Doprawić solą, pieprzem. Podawać z natką pietruszki.