Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
wspaniała zupka na upały
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7976
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 340
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3351
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 614
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7976
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 340
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3351
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 614
Składniki
wykonanie :Do garnka wlać 2 litry wody dodać mięso oraz marchew pokrojoną dowolnie i włoszczyznę, gotować do miękkości mięsa, następnie dodać pokrojone w kostkę ziemniaki oraz ziele i liść, doprawić do smaku przyprawą, gotować do miękkości ziemniaków. Gdy ziemniaki są już miękkie dodać drobno pokrojoną kapustę oraz cukier i majeranek, pogotować do miękkości kapusty, dodać koncentrat, zagotować. Po wyłączeniu gazu pokroić drobno natkę pietruszki. Po nalaniu do talerza obficie posypać pieprzem ziołowym jeśli ktoś lubi, ja uwielbiam pieprz zmienia smak zupy.