Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
wspaniała zupka na upały
Zupa marchewkowa to propozycja na lekkie i szybkie danie, które świetnie rozg...
Odsłon: 184
Wege burger bezmięsny.
Odsłon: 175
Jedliście kiedyś takie gołąbki? jeśli nie to gorąco zapraszam po przepis będz...
Odsłon: 2625
Zupa marchewkowa to propozycja na lekkie i szybkie danie, które świetnie rozg...
Odsłon: 184
Wege burger bezmięsny.
Odsłon: 175
Jedliście kiedyś takie gołąbki? jeśli nie to gorąco zapraszam po przepis będz...
Odsłon: 2625
Składniki
wykonanie :Do garnka wlać 2 litry wody dodać mięso oraz marchew pokrojoną dowolnie i włoszczyznę, gotować do miękkości mięsa, następnie dodać pokrojone w kostkę ziemniaki oraz ziele i liść, doprawić do smaku przyprawą, gotować do miękkości ziemniaków. Gdy ziemniaki są już miękkie dodać drobno pokrojoną kapustę oraz cukier i majeranek, pogotować do miękkości kapusty, dodać koncentrat, zagotować. Po wyłączeniu gazu pokroić drobno natkę pietruszki. Po nalaniu do talerza obficie posypać pieprzem ziołowym jeśli ktoś lubi, ja uwielbiam pieprz zmienia smak zupy.