Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gęsta i aromatyczna. Sycąca i idealna na rozgrzewkę w chłodny dzień
Propozycja z twarogiem na śniadanie, bardzo smaczna i zdrowa. Zapraszam
Odsłon: 150
Warszawskie pyzy według przepisu Roberta Makłowicz to znakomity pomysł na pys...
Odsłon: 6697
Może i Rudzio nie jest głodny ale magiczne śniadanie to podstawa człowieka 🏼...
Odsłon: 45
Propozycja z twarogiem na śniadanie, bardzo smaczna i zdrowa. Zapraszam
Odsłon: 150
Warszawskie pyzy według przepisu Roberta Makłowicz to znakomity pomysł na pys...
Odsłon: 6697
Może i Rudzio nie jest głodny ale magiczne śniadanie to podstawa człowieka 🏼...
Odsłon: 45
Składniki
Z białej kapusty wycinamy zgrubiałe części. Biała i kiszoną kapustę siekamy. Gotujemy w wywarze na wolnym ogniu z kminkiem i kolendrą ok 1 godziny. Marchew, pietruszkę obrać i zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Ziemniaki obieramy i kroimy w kostkę. Warzywa dodajemy do kapusty i gotujemy ok 20-25 min aż warzywa zmiękną. Na koniec dodajemy przeciśnięty przez praskę czosnek, zagotowujemy. Doprawiamy octem, solą szczyptą cukru i pieprzem. Posypujemy koperkiem. SMACZNEGO!!!