Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jak już wcześniej pisaliśmy, naszym priorytetem jest, co drugi dzień zrobić zupę. Dlaczego? Ze względu na witaminy...no wiadomo, surowe ma więcej witamin. Czasami trzeba przemycać pewne wartości odżywcze, i tak to robimy. Zupy kochamy w każdej postaci. Nam ta propozycja ogromnie posmakowała. Ciekawe, czy Wam też przypadnie do gustu.
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 102
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 9351
szybkie spaghetti w trochę innym wydaniu :)
Odsłon: 978
Zaserwowałam mojej rodzince królika w sosie śmietankowo - pieczarkowym. Mięso...
Odsłon: 1144
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 102
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 9351
szybkie spaghetti w trochę innym wydaniu :)
Odsłon: 978
Zaserwowałam mojej rodzince królika w sosie śmietankowo - pieczarkowym. Mięso...
Odsłon: 1144
Składniki
Do garnka wlewamy olej, rozgrzewamy. Następnie wrzucamy mięso mielone, podsmażamy 5 min, od czasu do czasu mieszając i rozdrabniając przy pomocy drewnianej łyżki. Do mięsa dodajemy pokrojoną w kostkę marchew, pietruszkę, seler i ziemniaki. Smażymy następne 5 min. Do całości dodajemy pokrojone boczniaki i pieczarki, dusimy pod przykryciem przez kilka minut. Zalewamy gorącym bulionem, dodajemy koncentrat, pokrojoną w kostkę paprykę, wrzucamy poszatkowaną kapustę i gotujemy do jej miękkości. Do smaku doprawiamy solą, pieprzem i mielonym kminkiem. Przed podaniem obficie posypujemy posiekaną natką pietruszki.