Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kapuśniak z młodej kapusty ugotowany na wieprzowej konserwie słoikowej z marchwią młodą i ziemniakami.
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7293
Mięciutka pierś kurczaka w kremowym pomidorowym sosie to idealny obiad w upal...
Odsłon: 2749
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 20286
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 601
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7293
Mięciutka pierś kurczaka w kremowym pomidorowym sosie to idealny obiad w upal...
Odsłon: 2749
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 20286
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 601
Składniki
Obrane, wymyte ziemniaki i marchew kroimy w większą kostkę, zalewamy lekko osoloną wodą i gotujemy do miękkości marchwi i ziemniaków. Do gotujących się ziemniaków dodajemy pokrojone w kostkę mielonki, pokrojoną kapustę, 3 laurowe liście i 6 ziaren ziela angielskiego oraz pastę rosołową. Gotujemy około 20 minut. Do gotującej się zupy dodajemy pokrojony koper, pieprz ziołowy i sól do smaku. I jeszcze gotujemy kilka minut.
Ugotowaną zupę podajemy na gorąco. Smacznego !!!