Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 275
Królowa grilla :)
Odsłon: 72
Warzywna pasta pełna smaku.
Odsłon: 65
Ciasto jest bardzo łatwe do przygotowania. Jest lekkie, pyszne i mocno truska...
Odsłon: 69
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 214
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 275
Królowa grilla :)
Odsłon: 72
Warzywna pasta pełna smaku.
Odsłon: 65
Ciasto jest bardzo łatwe do przygotowania. Jest lekkie, pyszne i mocno truska...
Odsłon: 69
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 214
Składniki
W garnku rozpuścić masło i dodać drobno pokrojoną szalotkę. Dusić na wolnym ogniu. Kolejno dodawać pokrojoną w drobną kostkę marchewkę i pokrojone w małą kostkę młode ziemniaki. Mieszać od czasu do czasu. Na koniec dodać pokrojoną młodą kapustkę. Kapusta powinna być pokrojona w większe kawałki, a nie szatkowana. U mnie pokrojona w kwadraty. Dodać bulion i gotować kilka minut. Aż warzywa będą miękkie. Dodać pieprz młotkowany z kolendrą, sok z cytryny i sól do smaku. Posypać obficie koperkiem. Smacznego.