Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10609
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3249
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2380
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10609
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3249
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2380
Składniki
W garnku rozpuścić masło i dodać drobno pokrojoną szalotkę. Dusić na wolnym ogniu. Kolejno dodawać pokrojoną w drobną kostkę marchewkę i pokrojone w małą kostkę młode ziemniaki. Mieszać od czasu do czasu. Na koniec dodać pokrojoną młodą kapustkę. Kapusta powinna być pokrojona w większe kawałki, a nie szatkowana. U mnie pokrojona w kwadraty. Dodać bulion i gotować kilka minut. Aż warzywa będą miękkie. Dodać pieprz młotkowany z kolendrą, sok z cytryny i sól do smaku. Posypać obficie koperkiem. Smacznego.