Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Uwielbiam super kwaśną zupkę
Zupa marchewkowa to propozycja na lekkie i szybkie danie, które świetnie rozg...
Odsłon: 95
Wege burger bezmięsny.
Odsłon: 157
Jedliście kiedyś takie gołąbki? jeśli nie to gorąco zapraszam po przepis będz...
Odsłon: 2563
Zupa marchewkowa to propozycja na lekkie i szybkie danie, które świetnie rozg...
Odsłon: 95
Wege burger bezmięsny.
Odsłon: 157
Jedliście kiedyś takie gołąbki? jeśli nie to gorąco zapraszam po przepis będz...
Odsłon: 2563
Składniki
wykonanie :Do garnka wlać 3 litry wody dodać ogonki oraz marchew pokrojoną dowolnie, gotować do miękkości mięsa, następnie dodać pokrojone w kostkę ziemniaki oraz włoszczyznę. Gdy ziemniaki są już miękkie doprawić do smaku przyprawą dodać ziele i liść laurowy oraz pokrojoną drobno kapustę kiszoną oraz majeranek i cukier, pogotować do miękkości kapusty, po wyłączeniu gazu pokroić drobno natkę pietruszki. Podawać z dużą ilością pieprzu ziołowego, wtedy smakuje rewelacyjnie.