Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Uwielbiam super kwaśną zupkę
Zbliżają się walentynki, a tobie wciąż brakuje pomysłu na prezent dla ukochan...
Odsłon: 5740
Naleśniki farmerskie to danie, które pachnie domem i swojskim klimatem. Kremo...
Odsłon: 5207
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 232
Zbliżają się walentynki, a tobie wciąż brakuje pomysłu na prezent dla ukochan...
Odsłon: 5740
Naleśniki farmerskie to danie, które pachnie domem i swojskim klimatem. Kremo...
Odsłon: 5207
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 232
Składniki
wykonanie :Do garnka wlać 3 litry wody dodać ogonki oraz marchew pokrojoną dowolnie, gotować do miękkości mięsa, następnie dodać pokrojone w kostkę ziemniaki oraz włoszczyznę. Gdy ziemniaki są już miękkie doprawić do smaku przyprawą dodać ziele i liść laurowy oraz pokrojoną drobno kapustę kiszoną oraz majeranek i cukier, pogotować do miękkości kapusty, po wyłączeniu gazu pokroić drobno natkę pietruszki. Podawać z dużą ilością pieprzu ziołowego, wtedy smakuje rewelacyjnie.