Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś sobie zupki nagotuje, bo mnie w kręgosłupie kuje. Wymyślona ale bardzo smaczna nie spodziewałam się takiego efektu.
Makaronowa sałatka z szynką
Odsłon: 34
zrazy z kapustą i pieczarkami w sosie
Odsłon: 55
Ciasto kumoszki to deser podawany na zimno na spodzie z herbatników lub kruch...
Odsłon: 2230
Zapiekanka brokułowa z kurczakiem, serem i pomidorami to bardzo pyszna i zdro...
Odsłon: 29
Makaronowa sałatka z szynką
Odsłon: 34
zrazy z kapustą i pieczarkami w sosie
Odsłon: 55
Ciasto kumoszki to deser podawany na zimno na spodzie z herbatników lub kruch...
Odsłon: 2230
Zapiekanka brokułowa z kurczakiem, serem i pomidorami to bardzo pyszna i zdro...
Odsłon: 29
Składniki
Do garnka wlać 2 litry wody dodać umyte ogonki lub inne mięso oraz marchew pokrojoną dowolnie, gotować do miękkości mięsa.
Następnie dodać ziemniaki pokrojone w kostkę, ziela angielskie oraz liść laurowy i gotować do miękkości ziemniaków.
Gdy już ziemniaki są miękkie dodać poszatkowaną kapustę i oczyszczone pieczarki pokrojone dowolnie, gotować do miękkości kapusty i pieczarek.
Następnie dodać natkę pietruszki i doprawić do smaku ulubioną przyprawą w formie jarzynki lub czym kto lubi.
Śmietanę rozprowadzić z wywarem od zupy, zalać zupę.
Na koniec dodać szczyptę pieprzu czarnego.
Zagotować.
Polecam taką zupkę jeśli zostają wam pieczarki nie wielka ilość i nie wiadomo co z nimi zrobić