Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 11141
Przepis dnia
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 41874
Przepis dnia
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy wspaniałe skrzydełka z kurczaka, smażone...
Odsłon: 4982
Sałatka z awokado jest słodko-słona, działa orzeźwiająco, a w dodatku świetni...
Odsłon: 45834
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 11141
Przepis dnia
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 41874
Przepis dnia
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy wspaniałe skrzydełka z kurczaka, smażone...
Odsłon: 4982
Sałatka z awokado jest słodko-słona, działa orzeźwiająco, a w dodatku świetni...
Odsłon: 45834
Składniki
Łodygi selera ,marchew oraz rzepę obrać i pokroić w słupki ,a obraną cebulę w dużą kostkę. Warzywa obsmażyć na maśle ,przełożyć do rondla ,zalać bulionem i szklanką wody ,gotować 30 min. Poszatkować kapustę ,włożyć do gotującej się zupy. Dodać pieprz ,sól ,ziele angielskie i liść laurowy. Kilka minut gotować. Następnie obrać jabłka ,wydrążyć , pokroić w drobną kostkę i dołożyć do zupy. Gotować kapuśniak jeszcze 10 min. Pod koniec gotowania wlać do niego kwas ogórkowy ,zagotować. Podawać z bagietką lub innym pieczywem.