Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Knedle nadziewane inaczej.
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19233
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13028
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1667
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232102
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19233
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13028
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1667
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232102
Składniki
Wykonanie: Grzyby oczyścić. Opłukać, drobno pokroić lub zmielić z cebulą, następnie przysmażyć na tłuszczu. Dodać pokrojone w drobną kostkę bułki dokładnie wymieszać z jajkiem i przyprawami do smaku. Ziemniaki obrać, ugotować, przetrzeć lub zmielić, dodać obie mąki, wbić jajka, wymieszać i podzielić na kawałki jednakowej wielkości. Formować knedelki, nadziewać farszem grzybowym, gotować w słonej wodzie aż wypłyną. Podawać okraszone przysmażoną bułką tartą na masełku.