Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Knedle nadziewane inaczej.
Proste zrazy z szynki wieprzowej z ogórkiem , kiełbasą cebulą i boczkiem wędz...
Odsłon: 3633
Zaznaczam,że nie jest to klasyczna wersja zapiekanki rybnej, jaką znam z Angl...
Odsłon: 535
Przepis na chrupiącą pieczeń wieprzową wraz z dodatkiem drogocennej w witamin...
Odsłon: 108
Prosta , szybka i smaczna sałatka, którą możemy podać jako dodatek do obiadu...
Odsłon: 52
Proste zrazy z szynki wieprzowej z ogórkiem , kiełbasą cebulą i boczkiem wędz...
Odsłon: 3633
Zaznaczam,że nie jest to klasyczna wersja zapiekanki rybnej, jaką znam z Angl...
Odsłon: 535
Przepis na chrupiącą pieczeń wieprzową wraz z dodatkiem drogocennej w witamin...
Odsłon: 108
Prosta , szybka i smaczna sałatka, którą możemy podać jako dodatek do obiadu...
Odsłon: 52
Składniki
Wykonanie: Grzyby oczyścić. Opłukać, drobno pokroić lub zmielić z cebulą, następnie przysmażyć na tłuszczu. Dodać pokrojone w drobną kostkę bułki dokładnie wymieszać z jajkiem i przyprawami do smaku. Ziemniaki obrać, ugotować, przetrzeć lub zmielić, dodać obie mąki, wbić jajka, wymieszać i podzielić na kawałki jednakowej wielkości. Formować knedelki, nadziewać farszem grzybowym, gotować w słonej wodzie aż wypłyną. Podawać okraszone przysmażoną bułką tartą na masełku.