Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zupa jest prosta i szybka do zrobienia. Wystarczy 30 minut. Jest bardzo aromatyczna i rozgrzewająca. Zupę zrobiłam z tego co miałam w lodówce. Bo zaletą jej jest to że można ją modyfikować w zależności od tego co mamy
Zaserwowałam mojej rodzince królika w sosie śmietankowo - pieczarkowym. Mięso...
Odsłon: 1101
Pyszne danie obiadowe na każdą okazje. Uwielbiam czerwona kapustę, jest smacz...
Odsłon: 10200
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 9251
Zaserwowałam mojej rodzince królika w sosie śmietankowo - pieczarkowym. Mięso...
Odsłon: 1101
Pyszne danie obiadowe na każdą okazje. Uwielbiam czerwona kapustę, jest smacz...
Odsłon: 10200
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 9251
Składniki
Warzywa obieram. Seler, korzeń pietruszki, paprykę kroję w kostkę. Marchewkę, cukinię, pieczarki w plastry. W głębokim garnku rozgrzewam olej, przesmażam pokrojoną cebule i drobno. Dodaję wszystkie warzywa za wyjątkiem cukinii i chwil e przesmażam. Wlewam dwa litry wody i gotuję na wolnym ogniu aż będą miękkie. Na końcu dodaję cukinię i gotuję jeszcze dwie minuty. Dodaję pastę curry, paprykę wędzoną, mleczko kokosowe, doprawiam solą, pieprzem, chili. Chwilę gotuję. Zupę podaję z paluchami cebulowymi.