Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łatwa w przygotowaniu zupka krem z brokuła z dodatkiem wędzonego łososia tworzy wyśmienite połączenie.
blender, garnek, patelnia
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 8548
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 7032
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 4796
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1327513
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 8548
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 7032
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 4796
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1327513
Składniki
1. Umyć i podzielić brokuła na różyczki. Obrać listki i odkroić ogonki. 2. Ogonki oraz czosnek pokroić w plasterki oraz usmażyć na maśle. 3. Wlać bulion do garnka oraz zagotować. Dodać do niego ogonki wraz z czosnkiem oraz różyczki brokuła. Gotować ok 10 minut aż do miękkości. 4. Na suchej patelni uprażyć płatki migdałów. 5. Łososia pokroić w paseczki. 6. Zupę zblendować na gładko. 7. Dodać śmietanķę oraz przyprawy i zagotować. 8. Podawać wraz z migdałami oraz łososiem. Smacznego! :)