Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łatwa w przygotowaniu zupka krem z brokuła z dodatkiem wędzonego łososia tworzy wyśmienite połączenie.
blender, garnek, patelnia
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 34
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 121
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 704
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 81
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 34
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 121
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 704
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 81
Składniki
1. Umyć i podzielić brokuła na różyczki. Obrać listki i odkroić ogonki. 2. Ogonki oraz czosnek pokroić w plasterki oraz usmażyć na maśle. 3. Wlać bulion do garnka oraz zagotować. Dodać do niego ogonki wraz z czosnkiem oraz różyczki brokuła. Gotować ok 10 minut aż do miękkości. 4. Na suchej patelni uprażyć płatki migdałów. 5. Łososia pokroić w paseczki. 6. Zupę zblendować na gładko. 7. Dodać śmietanķę oraz przyprawy i zagotować. 8. Podawać wraz z migdałami oraz łososiem. Smacznego! :)