Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo lubię zupy krem, bo mam możliwość przemycić moim niejadkom trochę cennych warzyw :) Krem cukiniowo-czosnkowy jest smaczny i zdrowy, polecam ;)
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 456940
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 1260
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 2128
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 520
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 456940
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 1260
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 2128
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 520
Składniki
Z gołębia, lubczyku i kilku gałązek zielonej pietruszki przygotować wywar. Na patelni podgrzać oliwę, dodać obrany i pokrojony czosnek oraz wypestkowaną i pokrojoną cukinię. Smażyć przez kilka minut. Do gotującego się wywaru dodać pokrojone w plastry marchewkę i pietruszkę, gotować do miękkości. Następnie do garnka dodać serek śmietankowy i usmażone jarzyny.
Mięso z gołąbka obrać i także dodać do całości. Dodać przyprawy i całość dokładnie zmiksować na gładki krem, po czym zagotować. Podawać z dużą ilością pokrojonej natki pietruszki i np. makaronem nitki.